Naslovna

Hrana

Turizam

Lifestyle

Kategorije

crogourmet365 logoJesenji kežual outfiti za muškarce sa stilom

Photo by Andrew Neel on Unsplash

Iako se kada su u pitanju trendovi češće spominju oni za žene, istina je da i muškarci podjednako prate nove modne izražaje i šta je hit u svakoj sezoni. Trendovi u muškom svetu evoluiraju istim intenzitetom kao i kod žena i svake sezone postoje komadi koji predstavljaju novitete i sigurno će se viđati na ulicama. Kod muškaraca je akcenat uglavnom na komforu i opuštenosti te se više mogu videti odabiri koji predstavljaju kežual varijante jer su tako dostupniji većem broju muškaraca. Jesen je pravo vreme za stvaranje urbanog stila i prelazak na nešto slojevitiji način oblačenja.

Kožna jakna je must have

Kada dođe hladnije vreme, kožna jakna je nezaobilazni trend koji je ujedno i praktičan i utiče na celu odevnu kombinaciju. U zavisnoti od tipa jakne koja odgovara afinitetima i građi, postoji nekoliko modela koji se mogu pronaći i ukombinovati. Sa jedne strane se nalaze uži modeli bajkerske jakne koji su uglavnom popularniji kod mlađih generacija i ovi modeli dolaze u svim bojama. Kod onih nešto starijih, češće se javljaju komotniji modeli, uglavnom u crnoj i braon boji. Ovaj model jakne je savršen jer se lako uklapa u svačiji stil i može da se nosi i uz jednobojnu kombinaciju ali može da umiri i onu sa jarkim bojama.

Karirano je uvek moderno

Karirani dezeni su nešto što je privlačno svim generacijama, bez obzira na lični stil i želju da se bude različit. Kao glavni favorit se izdvajaju flanelske košulje koje mogu da se pronađu u raznim kombinacijama boja i samim tim predstavljaju lak odabir za sve na osnovu boje koju pretenduju u svom garderoberu. Ovaj odabir predstavlja jednostavan dizajn koji može da se nosi u svim prilikama bez obzira da li je zakopčana, otkopčana ili u kombinaciji sa trenutno veoma modernim dizajnom stranger things majice ispod, predstavlja vodeći hit svake sezone.

Šeširi i kape

Brojne serije koje evociraju neka davna vremena su donela popularnost raznih tipova kapa i šešira. Nekada popularni kačketi danas su zamenjeni modernijim varijantama koje u jesenjim danima pored toga što štite od hladnoće, daju i lični pečat svakoj kombinaciji. Opšteprihvaćen je jedan od najpopularnijih trendova nošenja modernog bucket hat-a. Ova ležerna kapa može da pomogne pri isticanju sopstvenog stila jer može da se pronađe u raznim dezenima, kako onim šarenim i šaljivim tako i nešto svedenijim.

Photo by Gregory Hayes on Unsplash

Klasične kombinacije

Proverene kombinacije se uvek pokažu kao najsigurnija varijanta, pogotovo za one muškarce koji ne umeju da pravilno kombinuju odeću. Jedna od takvih je kombinacija farmerica sa džemperom koja se može dodatno poboljšati i košuljom u odgovarajućoj boji. Prednost ovog odabira je u tome da može da bude ležeran izbor, a opet da odaje utisak ozbiljnosti i opuštenosti u savršenom balansu. Najbitnije je odabrati pravi model farmerica kako bi one bile udobne i obratiti pažnju na kvalitet jer su svakom muškarcu potrebne kvalitetne i odgovarajuće farmerice.

Udobna obuća za sve prilike

Iako muškarci uglavnom češće biraju patike, primetno je da se u poslednje vreme počinju odlučivati i za cipele i čizme. Kako su oksfordice pokazale zašto su savršeni spoj izgleda i udobnosti, ovaj trend se zadržao i kod muškaraca, uz manju izmenu kada se radi o modelu pa tako možemo viđati i nešto dublje modele. Uz to, interesantne cipele koje mogu da se nose na posao će pokazati vaš osećaj za stil i koliko vam je bitno da vodite računa o svom izgledu. Muške cipele više nisu strogo poslovne, te možete da pronađete modele u raznim nijansama, sa ukrasima ali i nešto svedenije koje su izbor za one ozbiljnije.

Svi komadi odeće i obuće treba da budu prvenstveno udobni i prijatni za nošenje. Kako je ovo nešto na šta brendovi obraćaju pažnju, postoji dosta modela koji spajaju udobnost i izgled te se mogu naći komadi savršeni sa svačiji stil i ukus.

Povezani članci

Related

Show Buttons
Hide Buttons