OPG Selanac

Ocjena:

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo vlasnice Verice Selanac je prvo u Sisačko-moslavačkoj županiji koje je počelo s proizvodnjom hladno prešanog bučina ulja. Posjeduju malu, ali ekskluzivnu proizvodnju, pri čemu pomno paze na svaki korak u proizvodnji, od njive pa sve do stola. U svojem gospodarstvu proizvode odlično bučino ulje brendirano pod nazivom Aurora.

Ulje proizvode u vlastitoj uljari vrhunskom tehnologijom hladnog prešanja iz najkvalitetnijih koštica buče golice koje siju na vlastitim oranicama. Proces dobivanja ulja hladnim prešanjem je prilično spor, ali i kvalitetan. Bučino ulje Aurora se proizvodi na temperaturi nižoj od 50°C, pri čemu se bučine koštice ne prže i ne kuhaju nego se iz njih samo istiskuje ulje, što znači da svi vitamini i minerali koje sadrže bučine koštice ostaju sačuvani. Hladno prešano bučino ulje Aurora ima blagi okus i miris po bučinoj koštici. Ulje Aurora proizvod je vrhunske kvalitete dobiven prirodnim putem, 100% je čisto i koncentrirano, ne sadrži nikakve primjese te nosi oznaku izvrsnog proizvoda. Ulje sadrži linolnu kiselinu koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama, proteinima, vitaminima A, B1, B2, B6, E, C, K te mineralima, željezom, magnezijem, fosforom, kalcijem, kalijem i cinkom.

Osim redovitih mikrobioloških analiza, kontinuirano od početaka bavljenja proizvodnjom hladno prešanog bučina ulja, Aurora OPG Selanac provodi i detaljne analize ulja, osobito analize vitamina, minerala i masno-kiselinskog sastava.

-- Vaš Gourmet 365

Kontakt broj: 044/532-239

Web: www.bucino-ulje.com

E-mail: info@bucino-ulje.com

Radno vrijeme: Uz prethodnu najavu

Regija: Središnja Hrvatska

Adresa: Braće Bobetko 41; 44 000 Crnac, Sisak

Opis:

PROIZVODI:
• Bučino ulje punjeno u boce od 0,50 l i 0,25 l
Komentari