Brist maslinova ulja

Ocjena:
Istra

Istražujući posebnosti istarskih maslinovih ulja, naišli smo na ugodne domaćine tvrtke Brist d.o.o., koja proizvodi maslinovo ulje pod brendom Brist Extra djevičansko maslinovo ulje. Ljubav prema proizvodnji vrhunskog maslinova ulja prenijeli su na sve ukućane, čak i na zeta, koji je podrijetlom iz Irske. Upravo iz tog razloga njihova internetska stranica je na engleskom jeziku i na njoj su tečno objašnjene sve prednosti, specifičnosti i dobrobiti njihova ulja.

Temelje je postavio Silvano Puhar, koji je s obitelji spojio staru tradiciju i modernu tehnologiju koju je osvježio novim idejama i novitetima te time lansirao brend maslinova ulja koji ćete poželjeti imati u kuhinji. Ulje proizvode u strogo kontroliranim uvjetima, hladnim procesom, samo uz dodatak ljubavi, strasti i znanja.

Posebno nas je zainteresirala njihova ambicija i želja da turistima pokažu ono u čemu su najbolji. Kreirali su posebne turističke ture na kojima se gosti mogu upoznati s nasadima maslina, naučiti više o sadnji i preradi maslina te, naravno, degustirati ulja. Ture su različitog trajanja, od 60 minuta, od dva sata ili posebna tura u suton na koju ćete krenuti taman prije nego što zadnje zrake sunca okupaju njihove masline. Nemojte se iznenaditi ako na svojoj turi vidite neke male maslinare koji se već od rane dobi uče brinuti o maslinama pomažući roditeljima u proizvodnom procesu. Tvrtka se ne mora bojati da će njihov rad nestati jer su nove generacije već sada spremne.

-- Vaš Gourmet 365

Kontakt broj: +385 98 219 380, +385 95 5624 111

Web: brist-olive.hr/

E-mail: silvano@brist-olive.hr

Radno vrijeme: Uz prethodnu najavu

Regija: Istra

Adresa: Trgovačka ulica 40, 52215 Vodnjan

Opis:

Brist maslinovo ulje jedno je od cijenjenih svjetskih extradjevičanskih maslinovih ulja, jedinstvene arome i okusa. Brist Olive organizira večernje izlete u svojim predivnim maslinicima u okolici Vodnjana, gdje možete naučiti o procesu proizvodnje extra djevičanskog maslinovog ulja, uživajući u toplini sunca s predivnim pogledom na Brijunsko otočje. Obitelj Puhar poželjet će vam toplu dobrodošlicu.
Komentari