Najbolji vodič po restoranima klik od vas

Svaki kutak Hrvatske skriva neku novu gastronomsku tajnu, na vama je samo da pogledate našu stranicu i zaputite se u pustolovinu te otkrijete mjesta koja će vam svojom svježom i raznovrsnom ponudom pobuditi sva osjetila. Ljepota hrvatske gastronomije zabilježena je nepcem naših stručnjaka za eno i ino. Okupili smo tim koji će realno, bez zadrške, predstaviti najbolje restorane u Hrvatskoj i na taj način omogućiti svim ljubiteljima dobre hrane da uživaju u vrhunskim mirisima i okusima.

Autor fotografije: Shutterstock

Gourmet365 tim za vas je odabrao ponajbolje restorane diljem Lijepe naše na čijim menijima stoje jela spravljena od najkvalitetnijih svježih sezonskih namirnica, restorane koje odlikuju savršeno usklađena jela, i koriste samo domaće proizvode kako bi pred vas stavili tanjure koji će vas natjerati da im se uvijek iznova vraćate.

Pripremite se na gastronomsko putovanje kroz koje ćete upoznati Hrvatsku na najbolji mogući način – vilicom i nožem. Pripremite se na vrhunski doživljaj svježe, zdrave i kvalitetne hrane koja zaslužuje sva odličja ovog svijeta, a ipak stoji ovdje pred vama pristupačnija no ikad. Dopustite da vas autohtona jela naših krajeva osvoje mirisima punima svježine, a domaće namirnice zagriju vaše srce.


Svako jelo preslika je kraja iz kojeg potječe. Tako ćete otkriti gdje se točno u Istri pripremaju autohtoni istarski fuži s omiljenim umakom od tartufa, a u Međimurju na pravom mjestu saznati što to znači dobra Međimurska gibanica. U kojim se zagorskim restoranima kriju najbogatije štrukle, gdje pojesti najbolju ribu dok vam u ušima odzvanja šum mora i pjesma cvrčaka, i tko radi najkvalitetnije čvarke u Slavoniji. Sve to više ne mora biti tajna. Uz već poznate specijalitete otkrijte nova izdanja malih gastronomskih užitaka. Neka se začuje samo zvuk pribora za jelo kada se ispred vas pojave tanjuri koji odišu običajima kraja u kojem ste se zatekli.

Kaže se da je za sreću zbilja potrebno malo, kao ni da se ona ne može kupiti novcem ... Ali se zato može okusiti nepcem. Upravo kroz pažljivu selekciju, došli smo do odabira najkvalitetnijih mjesta diljem Hrvatske koja nude specijalitete svojih krajeva. Vodeći se mišlju kako vam želimo predstaviti samo najbolje od najboljeg, napravili smo izbor onih koji će pred vas servirati samo svježe, domaće i sezonske namirnice upakirane u jela koja najbolje predstavljaju njihov kraj. Jela pripremana s posebnom pažnjom i usavršavana dugi niz godina kako bi zadovoljila nepca i onih najzahtjevnijih.

Upravo zato, dragi štovatelji, ljubitelji i gastronomski rekreativci, stvorili smo mjesto koje će vam sve to omogućiti. Prepustite se Gourmet putovanju na najbolje lokacije.

Za malog hedonista koji čuči u vama i želi samo najfinije užitke, registrirajte se na našu stranicu i počnite osvajati gourmet Hrvatsku. Dobar tek!


Komentari